Del Landmand søger kærlighed!

Landmand søger kærlighed!

Flere og flere bytter landlivet ud med et liv i byerne, og det betyder, at en helt særlig gruppe efterlades alene tilbage. I en ny programserie følger TV2 fem landmænd, der har valgt livet på landet. De leder nu efter den helt store kærlighed - en kvinde at dele livet med.

Så drømmer du om at slå dig ned i landlig idyl med vidtstrakte horisonter, lange solskinsdage og brægende dyr på marken, så har du nu chancen henover sommeren.

Christian er 21 år og bor i Faaborg på Fyn. Han bor og arbejder med malkekøer på sine forældres gård, som han på sigt har planer om at overtage. Udover karriereplanerne drømmer han også om at finde den store kærlighed i en ung alder. Find en præsentationsvideo af Christian i linkboksen nedenfor.

Ole på 43 år bor i Fredericia. Han går med store drømme om at finde den helt rigtige kvinde i sit liv, som han kan stifte familie med. Når han ikke drømmer om kærligheden, er han driftsleder på en stor og velholdt gård, der med sine 850 ha jord, malkekøer og svin er et imponerende landbrug. Find en præsentationsvideo af Ole i linkboksen nedenfor.

Jørn er 35 år, bor i Tønder og er en charmerende sønderjyde. Han har overtaget forældrenes svinefarm, men er en rigtig forretningsmand, som opkøber al den jord, han kan komme i nærheden af. Find en præsentationsvideo af Jørn i linkboksen nedenfor.

Anders på 27 år kommer fra Jordrup ved Kolding. Han er driftsleder i marken og førstemand i en svinestald på en stor moderne gård. Sammen med kvinden i hans liv, drømmer han om at finde den helt rigtige gård, som han en dag kan stifte sin egen familie på. Find en præsentationsvideo af Anders i linkboksen nedenfor.

Finn er 48 år, kommer fra Brørup i Sønderjylland og en rigtig dyreelsker. Udover malkekøer og planteavl har han nemlig både racekøer, heste, får, katte og to hunde. Hans kommende kæreste må gerne være interesseret i dyr, men mindst ligeså vigtigt skal hun have sine egne interesser også. Find en præsentationsvideo af Finn i linkboksen nedenfor.
Se også
Christian, 21 år, Faaborg
Ole, 43 år, Fredericia
Jørn, 35 år, Tønder
Anders, 27 år, Kolding
Finn, 48 år, Brørup

Har du lyst til at mødes med en af de fem landmænd og måske blive deres eneste ene, har du nu muligheden. Skriv og få muligheden for at møde netop den landmand, som har fanget din interesse. Måske kommer du blandt de heldige, som han har lyst til at se mere til.

Send en ansøgning med følgende oplysninger:

- Fulde navn

- Alder

- Adresse

- Telefonnummer

- Foto - vellignende foto i nær og hel figur

- Hvem er du interesseret i?


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs