Del Vi leder efter kvinder til et nyt talkshow!

Vi leder efter kvinder til et nyt talkshow!

Står du i et stort dilemma i dit liv, som du har lyst til at høre en ny og helt igennem straight mening på? Til en dummy på et nyt talkshow søger vi:
1. Kvinder, der har eller har haft utroskab tæt inde på livet? Vi søger kvinder, der har lyst til at dele deres oplevelser med utroskab – allermest leder vi efter kvinder, der lige nu står i det dilemma, at deres kæreste er utro og at de ikke ved, om de skal give ham en chance mere. Men vi vil også gerne høre fra dig, hvis du er blevet forladt, fordi din kæreste fandt en anden og har svært ved at lægge det bag dig og komme videre. Måske er du altid ’den anden kvinde’ og har svært ved at slippe ud af den rolle?
2. Og så vil vi gerne høre fra kvinder, der står i et dilemma – stort som småt, hvor du gerne vil have et godt råd.

Optagelserne er på mandag den 27. i København i dagtimerne, så du skal kunne der, hvis du har et problem i forhold til utroskab. Hvis du gerne vil have et godt råd til dit dilemma, behøver du ikke nødvendigvis kunne møde op.
Send en mail, hvor du beskriver dit problem og din situation så godt som muligt og vedhæft et vellignende billede af dig selv.

BEMÆRK: Programmet er en dummy og vil ikke blive vist på tv, men er kun til internt brug.

Vi håber på at høre fra alle jer spændende kvinder derude.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs