Del Fyr ca.17-25 år til hovedrolle i afgangsfilm

Fyr ca.17-25 år til hovedrolle i afgangsfilm

Filmen er et rå, socialrealistisk drama, der handler om unge mænd i provinsen. Filmen dykker ned og skildrer en rutinepræget hverdag med hash, fest og stoffer. Vi leder efter en ung fyr, der skal spille Mark. Mark er en talentfuld tømrer, der efter flere år på skiftende grundforløb, får tilbudt en læreplads. Vi følger ham i timerne op til hans prøvevagt, hvor fortiden og dårlige vaner sætter hans fremtid på spil. En film, der lægger vægt på virkeligheden og sproget i miljøet på autentisk vis.

Vi er et dygtigt og passioneret hold med høje ambitioner, og med erfarne A-funktioner, der sigter stort og altid går efter det bedste. I spidsen står instruktør/manuskriptforfatter Kenneth Løfwall. Filmen har premiere i Grand Teatrets store sal d. 17. juni 2015.

Optagelserne foregår i uge 22 fra torsdag d. 28. til og med søndag d. 31., og foregår i og omkring København. Der vil selvfølgelig være fuld forplejning på optagelserne.

Skuespilerfaring er ikke et krav, men du skal blot have lysten til at stå foran et kamera. Jobbet er ulønnet, men vi kan til gengæld garantere godt materiale til showreel, dit ansigt på det store lærred og ikke mindst nogle spændende dage på et ambitiøst filmset.

Casting bliver afholdt i den kommende uge tirsdag, onsdag og torsdag (d. 12.-14.) på Trekronergade 126F 2500 Valby. Send en mail med en kort beskrivelse af dig selv samt et billede.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs