Del Dr1 søger Stenalder-mennesker

Dr1 søger Stenalder-mennesker

DR SØGER STENALDERMENNESKER

DR leder efter nogle fede typer, som kunne have tid og lyst til at spille med i det afsnit af 'Danmarkshistorien' der handler om stenalderen.

'Danmarkshistorien' er arbejdstitlen på en ny serie til DR1, som kommer til at dække alt fra istid til år 2000. Vi skal skyde med bue og pil, jage dyr, slås med økser, på menneskejagt i skoven og knokle rundt i stammebåde og meget meget mere. Det bliver sjovt.

Optagelser foregår i august og september og der søges folk fra hele landet, både mænd, kvinder, par og familier. Uanset alder, type og udseende hører vi meget gerne fra jer. Det er en fordel at have langt hår (længere end karseklippet), skæg og at have en god kondition. Og så skal man helst ikke være bange for at blive beskidt.

Der filmes mest på Sjælland, men også i Jylland, hvor der skal laves en lang række scener.

Jobbene er ulønnede, men DR vil naturligvis betale for al transport forbundet med optagelserne (også hvis du kommer fra Jylland eller Sydsverige til Sjælland eller omvendt) og der vil være forplejning af alle medvirkende. Der søges mennesker, hvor det er lysten til at være med der driver værket.

DR står for at medbringe et tidssvarende kostume, samt diverse rekvisitter, der passer til dig/jer.

Vi ser frem til at høre fra jer.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs