Del Cool mor og to børn til reklamefilm - løn!

Cool mor og to børn til reklamefilm - løn!

Gavekort: 500 kr

Til optagelse af en ny, kort reklamefilm for Winther Bike’s ladcykel; Cargoo (http://www.wintherbikes.com/da/produkt/cargoo) søges en mor og to børn til optagelser i Aarhus.

Søges: Kvinde i slut 20’erne – slut 30’erne, samt to børn – begge helst mellem 2-5 år. Det er optimalt, hvis kvinden er mor til de to medvirkende børn, men det kan også være børn der er venner/kender hinanden godt eller lign.

Praktisk: Optagelserne vil finde sted i Aarhus, sandsynligvis over to eftermiddage eller i en weekend. Optagedagene vil bliver nogle af de følgende dage i september: 22, 23 og/eller 24. september.

Filmen: Filmen er en reklame for ladcyklen Cargoo, og skal belyse alle de fordele cyklen giver moderne forældre i byen. Scenerne vil overordnet belyse hentning af børn i ladcyklen, cyklens elmotor i brug op ad bakke, og en afslutningsscene med picnic eller lign på stranden. Der skal være nogenlunde vejr de dage hvor optagelserne foregår, så fleksibilitet ifht dato’en er at foretrække.



Honorar: Der vil være en symbolsk betaling i form af gavekort eller lign


Yderligere information kan fås ved henvendelse.

Lyder det som noget for dig (og dine børn)? Så log ind på din profil og ansøg jobbet for at komme i betragtning. Skriv navn, alder, kontaktoplysninger samt lidt om dig selv når du ansøger. Sørg for at din profil er opdateret med vellignende billeder af dig selv og børn!



Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs