Del Talentskolen søger Talenter!

Talentskolen søger Talenter!

Vil du være skuespiller eller musicalperformer? Vil du arbejde med dig selv som redskab og skabe noget unikt i samarbejde med dygtige folk? På Talentskolens Afdeling for Scenekunst har du muligheden for at blive undervist af dygtige og yderst kvalificerede undervisere.

Talentskolen har åbnet for tilmeldingen til skolen!

Afdelingen for Scenekunst har to spor: Skuespillersporet og Musicalsporet, hvert spor har sin egen undervisning, men også til tider fælles undervisning. Musicalsporet er Danmarks mest ambitiøse forberedende musicalgrundkursus og på skuespillersporet vil du få et tydeligt indblik i skuespilbranchens mangeartede facetter gennem mødet med undervisere som har vidt forskellige tilgange til skuespilarbejdet.

Talentskolens Afdeling for Scenekunst er forbereder dig til optagelsesprøverne på de videregående kunstneriske uddannelser.

Du vil få udvidet din horisont både i dit skuespil, men også i dig selv. Læs mere og tilmeld dig til optagelsesprøven i dag!

Optagelsesprøven for Scenekunst vil være i weekenden d. 25/3 + 26/3, 2017 med skolestart i august 2017.

Læs mere på Talentskolens hjemmeside: http://www.talentskolen.nu/afdelingforscenekunst/ + http://www.talentskolen.nu/teater/optagelse/


------------------------------------------------------------------------------------------

Om Talentskolen:
Talentskolen er et tilbud til unge ml. 16-25, der drømmer om en karriere som:

Skuespiller, musicalperformer, filminstruktør, animator, billedkunstner, designer, arkitekt, forfatter, danser, eller noget der ligner…

…..så hvis du elsker at være kreativ, hvis du er mellem 16-25 år og hvis du har lyst til at arbejde seriøst med kunst så er Talentskolen noget for dig!

Talentskolen tilbyder 3-årige kurser, som man kan passe sideløbende med f.eks. en ungdomsuddannelse eller et job. Linjerne er kunstneriske grundkurser på samme niveau som det allerede eksisterende MGK (musikalsk grundkursus). Talentskolen forbereder unge på at søge optagelse på de videregående kunstneriske uddannelser som f.eks. Statens Teaterskole, Den Danske Filmskole, Det Kongelige Danske Kunstakademi osv. Men man kan også gå på Talentskolen, hvis man bare har lyst til at fordybe sig og blive udfordret på sine evner.

Undervisningen finder sted i Næstved 10 timer om ugen efter skoletid i 36 uger om året – undtagen for forfatterlinjen, der overvejende foregår som fjernundervisning. På alle linjer kræves optagelsesprøve for at komme ind. Man kan læse om optagelsesprøverne under de forskellige linjebeskrivelser her på siden.

Talentskolen er finansieret af Næstved Kommune, men der er også en deltagerbetaling på 400,- kr. om måneden.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs