Del Kvindelig bokser/crossfit

Kvindelig bokser/crossfit

Vi står lige nu for at skulle lave en lidt opdateret showreel til firmaet, og det betyder at der skal filmes en masse nyt materiale. Det er blevet bestemt at vi derfor gerne vil levere en hel gratis video ud til nogle få mennesker, og lige præcis nu, der står vi og skal lave nogle træningsvideoer.
I den forbindelse søger vi først og fremmest en kvinde, der har styr på sin træning. Vi skal bruge en, der forstår sig på at bokse. Det skal ikke være professionelt plan, men at kunne slå til an boksebold er nok. Hun skal kunne sjippe, trække sig selv op i pull ups, trække, skubbe etc. Meget i form af crossfit. Det behøver ikke bare en bestemt form for træning du træner, men bare basis træningsøvelser som dem der er nævnt.

Det du skal bruges til er at lave nogle øvelser, mens du er på kamera.
Du skal selv have sportsudstyret i form af det tøj du træner i.
Location er ved at blive valgt, men vi prøver at få et samarbejde med Butchers Lab i København.

Det vi gerne vil ramme er noget i stil med dette, men tempoet vil blive et andet:
https://vimeo.com/104963403

Vi vil gerne lave en video, om at tro på sig selv og sine evner. En stærk video, hvor vi skal få flere til at træne, for at have det sjovt og godt med sig selv, og ikke en pligt. Nå sine drømme og sine mål.

Er det dig vi søger, så kontakt os, så hurtigt som muligt! Optagelserne vil finde sted i april, men ingen fast dato endnu.



Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs