Del Skuespillere m.m. søges til Haunted House i Vejle

Skuespillere m.m. søges til Haunted House i Vejle

Danmarks mest skræmmende HAUNTED HOUSE søger skuespillere (aktører) i september og oktober måned. Et Haunted House er et slags "hjemsøgt hus", hvor publikum i grupper af fem personer går gennem en rædselslabyrint i 30-40 minutter. Her skal de møde en masse skræmmende skabninger, og det er her, hvor du kommer ind i billedet.

VI SØGER
Hvis du elsker at skræmme og har lyst til at prøve kræfter med din indre skuespiller, så ansøg som aktør. Har du lyst til at hjælpe til med de praktiske opgaver såsom billetsalg, vagt, teknik mm., så send en ansøgning som hjælper (OBS: minimum 18 år). Vi sørger derudover også make-up artister, fotografer og andre. Vi har brug for mange forskellige talenter, så hvis der er noget, som du føler, du kan bidrage med, så husk at nævne det!

VI TILBYDER
Som frivillig får du mange fede oplevelser, møder en masse fantastiske mennesker, udvider dit netværk og har mulighed for at lære fra nogle af landets bedste. Vi sørger for forplejning, kostumer, make-up, instruktion mm. og der er mulighed for at overnatte. Du får din egen DYSTOPIA T-shirt, fribilletter til venner/familie i premiere-weekenden og adgang til vores Halloween Costume Party.

PRAKTISK
DYSTOPIA Haunted House foregår i Vejle alle fredage og lørdage fra den 29. september til og med den 28. oktober, samt d. 16.-18. oktober i Efterårsferien (uge 42). Du skal som frivillig kunne deltage minimum 5 af disse aftener for at blive taget i betragtning. Der er mere information angående åbningsaftener, andre vigtige datoer og tidspunkter senere i ansøgningsskemaet.

Ansøg via https://goo.gl/forms/NW3oLxetPxzsYhhC2 (deadline: 14. august)


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs