Del Unge skuespillere ca.25-30 år til kortfilm - løn!

Unge skuespillere ca.25-30 år til kortfilm - løn!

(LØNNET)

VI SØGER EN KVINDELIG HOVEDROLLE OG EN MANDELIG BIROLLE (25-30 år) TIL EN KORTFILM BASERET PÅ ET FORSKNINGSPROJEKT.

Projektet bliver lavet i samarbejde med Herning Sygehus og det omhandler kort fortalt en kvindes rejse igennem det at være førstegangsfødende. En subfaktor i filmen er at kvindens rejse igennem fødslen foregår i Herning Sygehus nye lidt futuristiske fødselsafdeling (se billeder) som har fredelig natur både visuelt og auditivt kørende i rummet ved hjælp af ny teknologi. Filmen er en særdeles kort film (2,5-3 min) og skal bruges på forskningsmesser og som redskab for sygehuset til at promovere de nye lokaler de har fået lavet.

Den kvindelige hovedrolle er filmens omdrejningspunkt som den kommende mor og den mandlige birolle er hendes mand/kæreste

Rent visuelt kommer filmen til at veksle imellem selve fødslen i det virkelige liv, men også scener hvor hun bliver grebet af rummet og forestiller sig at hun er ude i naturen i tre forskellige drømmescener.

Kvinden skal være nøgen og have et ægte spædbarn som medskuespiller i en af nøglescenerne. Dette skal overvejes inden man sender en mail.

Filmen bliver lavet af et ambitiøst hold af unge mennesker og kommer til at involvere rigtige jordmødre som kommer til agere personale i filmen.

Datoer: D. 31 maj til d. 3. juni.

Inspiration til filmens visuelle udtryk ses på de vedlagte billeder.

Kontakt med billede (både portræt og fuld figur) og CV med evt tilhørende videomateriale af tidligere arbejde.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs