Del

"journalist" & "politiker" søges til kortfilm

Vi er et ambitiøst hold fra KBH film- og fotoskole, som arbejder på vores afgangsfilm, der skal vises i Grand Teatret i slutningen af juni. Hertil søger vi nogle dygtige skuespillere.

Kort om filmen:
Filmen handler om en sikkerhedsvagt Anders, der arbejder i et stort anerkendt kunstmuseum. Han er sat til at vogte et nyt kunstværk i udstillingen. Han er egentlig lidt af en drengerøv, der bare hygger med kollegaen Steen, men langsomt bliver han dog draget af noget i værket, som får ham ud på et sidespor. Undervejs bliver han yderligere udfordret af de mange forskellige gæster, som kommer ind og har en holdning til værket. Hvor han til sidst må tage en drastisk beslutning.
Med filmen har vi taget et meget bevidst kunstnerisk valg, at man igennem hele filmen udelukkende vil se historien udfolde sig fra værkets POV – det bliver derfor meget scenisk og teaterlignende scener.

Vi søger 2 ældre mænd der kan spille to højkulturelle typer
I skal snakke gebrokken engelsk med hinanden, hvor den ene har dansk accent og den anden har fransk. I går meget op i kunst, men mest som et ”status symbol”.
I forstår inderst inde hinanden godt, men kan ikke kommunikere på det engelske sprog.

Vi søger en gammel skør mand, der enten lider af noget psykisk lidelse eller meget overtroisk
Du kan lide kunst, fordi det drager dig
Du skal være have været igennem utrolig meget i dit liv
Du ser verden på en måde, som ingen andre kan relatere til

Jobbene er ulønnet, men der vil selvfølgelig være fuld forplejning på set og I vil få billet til premieren i Grand Teatret d. 20 juni. Optagelserne finder sted i den sidste uge i maj.

Send gerne billeder og evt CV

Vi håber, at høre fra dig!


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs