Del Kvinder/mænd/par 60 År + Søges

Kvinder/mænd/par 60 År + Søges

Kvinder/par/mænd +60 år, søges til photo shoot i den kommende uge i dagtimerene.

I forbindelse med en kampagne ide til Nicorette Quick Mist, rygestops produkt, skal jeg have lavet et photo shoot i løbet af den kommende uge, gerne tirsdag den 12 juni eller onsdag den 13 juni i københavn og omegn.

Jeg søger kvinder/par/mænd +60 år, og der skal kunne spilles lidt skuespil på billederne. Det er også en fordel hvis du sender et par billeder af dit eget hjem, da der skal bruges 3 forskellige locations til billederne.

Der skal laves 3 fotos der skal fortælle at man lever længere, når man stopper med at ryge.

Det første foto skal indeholde et par, hvoraf den ene person (som sidder i forgrunden) skal se lidt opgivende ud, og personen i baggrunden sidder og strikker eller hækler.
Begge personer være iført noget hjemmestrikket/hæklet tøj, og der skal i rummet gerne fyldt med hjemmehæklede genstande, som puder, plaider, thehætter, osv osv.

Det andet skal indeholde to personer ude foran et hus, hvoraf den ene står i forgrunden og ser opgivende ud, og hvor man i baggrunden kan se den anden person har kørt ind i en skraldespand så den er væltet.

Det tredje skal indeholde to personer indendørs, hvoraf den ene står i forgrunden og ser opgivende ud, og hvor man i baggrunden kan se den anden person som har punker tøj på eller noget andet meget ungdommeligt og fyrer den af til musik.

Tonen på billedet skal være hyggelig og humoristisk.

Hvis du/i har lyst til at være model er jobbet ulønnet, men i får selvfølgelig billedet efterfølgende.



Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer.


Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs