Del Medvirkende søges til filmoptagelser i indre København!

Medvirkende søges til filmoptagelser i indre København!

Vi søger medvirkende, som har lyst til at at være en del af det drømmelignende kortfilmsprojekt HVALEN, som er støttet af filmværkstedet og optages i København.

Vi optager 2 scener, der foregår fredag d. 24 August
1. scene: Fra morgen til midt på dagen (ca. 5 timer) på Kalvebod Brygge, København. Her søger vi 30+ blandede statister i alderen 15 år og opefter, der skal indgå i en stor gruppe, som er nærmest sygeligt ønsker at hoppe ned til hvalen.
2. scene: Fra midt dag til tidlig aften (ca 2.5 time) på Snaregade, København K. Her søger vi 6-7 statister fra 15 år og opefter, der går med salige blikke og ser i deres telefoner

Har DU eller en du kender lyst til at deltage i en af scenerne eller i begge, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du er også meget velkommen til at tage en ven/veninde eller andet bekendtskab med.

Kort om filmen
HVALEN handler om Sonny, der er en mand af videnskab og prøver at holde sig til fakta og endegyldige sandheder. Men da hans søster, Søs, forsvunden falder sammen med en pludselig kollektiv overbevisning om, at der svømmer en hval rundt i Københavns kanaler, bliver Sonnys idé om den virkelige verden vendt på hovedet. Se teaseren (YouTube, søg: Hvalen Teaser)

Alle på projektet arbejder frivilligt, så vi kan desværre ikke tilbyde løn men forplejning under optagelserne.

VI GLÆDER OS MEGET TIL AT HØRE FRA DIG!



Læs mere

Ansøgningstiden er overskredet

Ansøgningstiden for dette job er overskredet. Du kan stadig læse annoncen, men jobbet kan ikke søges længere.

Se alle jobs